Pest Megyei Kormányhivatal

Társasházak figyelem!

2016-08-05

A Pest Megyei Kormányhivatal Dunakeszi Járási Hivatalának felhívásának eleget téve a Gödi Önkormányzat az alábbiakról tájékoztatja az érintetteket.

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet (OTSZ) életbelépése után a jogszabály előírja, hogy a háromszintesnél magasabb és tíznél több lakást vagy üdülőt tartalmazó épületek esetében 2016. március 31-ig kell írásba foglalni az épületek használatával kapcsolatos tűzmegelőzési szabályokat.

Állománygyűlést tartottak a Pest Megyei Kormányhivatalban

2016-07-01

Állománygyűlést tartott a Pest Megyei Kormányhivatal június 29-én a megyeháza dísztermében. Tarnai Richárd kormánymegbízott tájékoztatta a törzshivatal egybegyűlt dolgozóit a köztisztviselői életpályamodell bevezetéséről, a következő időszakban történő béremelések mértékéről, és szólt a kormányhivatalt érintő egyéb változásokról is.

A következő napokban a Pest megyei járási hivatalokban szintén állománygyűléseket rendeznek a hivatalvezetők munkatársaik számára.

Dunakanyar Hírszolgálat

Pest megye - fokozott figyelem húsvét előtt

2016-02-25

Megkezdődött a szezonális termékek fogyasztóvédelmi ellenőrzése, a munka során a Pest Megyei Kormányhivatal szakemberei fokozott figyelmet fordítanak a húsvétkor gyakrabban vásárolt cikkekre – hangsúlyozta Tarnai Richárd kormánymegbízott a kormányhivatal honlapján megjelent nyilatkozatában. Húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe. Mindenki a legnagyobb gondossággal szeretné kiválasztani családja és szerettei számára az ajándékot, az ünnepi ételekhez szükséges termékeket. Ebben az időszakban fokozottabban ellenőrzik a szezonális termékeket a szakemberek – tudta meg a portál meg Koller Edittől.

Együttműködési megállapodást kötött a Kormányhivatal a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysággal

2016-01-27

Együttműködési megállapodást kötött a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Pest Megyei Kormányhivatallal a gyermek- és áldozatvédelem hatékonyabbá tétele érdekében - jelent meg a tájékoztatás a rendőrség honlapján.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával megvalósuló "Közös nevezőn" elnevezésű pályázati projekt keretében hosszú távú együttműködési megállapodást kötött 2016. január 25-én a Pest Megyei Kormányhivatallal.

Téli felkészülés Pest megyében

2015-11-10

A rendkívüli téli időjárási viszonyok során jelentkező események kezelésére való felkészülés jegyében tartott értekezletet a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság november 4-én. Az eseményen részt vett Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja, valamint a Pest Megyei Kormányhivatal Védelmi Titkársága is - számolt be a Kormányhivatal honlapja.

Emberközpontú ügyfélfogadás Pest megyében

2015-10-22

Szakmai konferenciát tartott a Pest Megyei Kormányhivatal október 19-én a hivatal informatikai fejlesztéseiről. A rendezvény és a fejlesztések legfontosabb üzenete és eredménye a gyors és hatékony ügyfélszolgálat kialakítása volt - jelent meg a hivatal honlapján.

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás