Sipos Richárd

Brüsszel elfogadta a béruniós kezdeményezést

2017-05-19

A Jobbik Magyarországért Mozgalom kezdeményezésére 2017 tavaszán nyolc Európai Uniós tagország képviselőinek részvételével aláírásra, majd az Európai Bizottság részére benyújtásra került a Bérunió Európai Polgári Kezdeményezés. Ennek nyomán a Jobbik önkormányzati képviselői részéről országosan előterjesztésre került a fentiek támogatásáról szóló beadvány. Gödön a 2017 áprilisi képviselő-testületi ülésén kértük városunk önkormányzati képviselőinek támogatását ehhez. Sajnos - Sipos Richárd egyetlen jobbikos kivételével - senki nem szavazott igennel a testület tagjai közül a béruniós kezdeményezésre - áll mindez a gödi Jobbik honlapján.

Paradicsompalánták ajándékba a gödi Jobbiktól

2017-05-18

Idén is megrendezésre kerül a Jobbik Gödi Alapszervezetének palántaosztása - tájékoztatta szerkesztőségünket Sipos Richárd elnök. Mint írja: összesen 500 db paradicsompalánta várja gazdáját a felsőgödi vasútállomáson május 20-án szombaton reggel 8 és 10 óra között. Az esemény a készlet erejéig tart, a gödi lakcímkártyával rendelkezőknek. Együttműködő partner a Virágzó Dunakanyar Kertészet.

Gödön is az önkormányzati bérlakások számát bővítenék

2017-04-07

Pest megye 5-ös számú országgyűlési választókerületében sorra nyújtja be a Jobbik az önkormányzati bérlakások bővítésére vonatkozó javaslatait. A mozgalom képviselőinek előterjesztései nyomán először Fóton fogadta el a testület 100 millió forint elkülönítését az idei évi városi költségvetésben önkormányzati bérlakás építésére - áll Sipos Richárd gödi önkormányzati képviselő szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Városi nagytakarítás április 1-én szombaton

2017-03-28

Idén újra megrendezésre kerül a városi nagytakarítás, 2017. április 1-én szombaton délelőtt 9 órától - tájékoztatta portálunkat a Jobbik önkormányzati képviselője, Sipos Richárd, aki a felsőgödi vasútállomáson várja az önkénteseket a 13 helyszín közül. Kesztyűt és zsákokat az önkormányzat biztosít mindenki számára, délben pedig meleg ebédet kapnak a nagytakarításon résztvevők.

Tanfolyam időseknek - Okosan az okoseszközökről klub

2017-02-17

Az elmúlt hónapokban több visszajelzés érkezett az idősebb korosztály részéről, hogy szeretnék fejleszteni tudásukat az okoseszközökkel kapcsolatban. Kovacsik Tamás képviselő kezdeményezésére az önkormányzat meghirdeti az "Okosan az okoseszközökről" klubot, ahol megfelelő szakember segítségével a résztvevők kötetlenül, egyszerűen tudják feltenni kérdéseiket az okostelefonokkal és táblagépekkel kapcsolatban - juttatta el szerkesztőségünknek a hírt közleményében Sipos Richárd, az önkormányzat Közművelődési, Oktatási és Sport Bizottságának elnöke.

Óvodapedagógusokat keres az új gödi óvoda

2017-01-20

Óvodapedagógusokat keres az újonnan megnyíló felsőgödi Csalogány Óvoda - tájékoztatta szerkesztőségünket Sipos Richárd, a Gödi Önkormányzat Közművelődési, Oktatási és Sport Bizottságának elnöke.

A Kincsem Óvoda Ady Endre út felőli újonnan átadott épületszárnyába óvodapedagógus végzettséggel várják a jelentkezőket. Részletek az alábbi álláshirdetésben: https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=rh3i5ojnj1

Tovább gyűrűzik a CBA-botrány

2016-11-18

Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke harmadjára vetette fel az Észak-magyaroszági CBA üzleteket üzemeltető Palóc Kft. ügyét az Országgyűlésben - juttatta el a hírt szerkesztőségünknek Sipos Richárd, a Jobbik gödi vezetője.

Közvilágítás ügye és más témák a gödi képviselő-testület legutóbbi ülésén

2016-11-03

Közvilágítás, Iván-Kovács László szobor helyzete, közterületi szemeteskukák állapota és a Digi érdekes kábelezési technikája - ezen négy téma kapcsán tett észrevételek Sipos Richárd jobbikos önkormányzati képviselő a legutóbbi gödi testületi ülésen, s mindezeket eljuttatta szerkesztőségünkhöz is.

Sikeres volt a II. Göd Városi Sárkányhajó Kupa

2016-08-10

Idén közel 160 indulónak biztosítottak kikapcsolódási lehetőséget a helyi önkormányzat Közművelődési, Oktatási és Sport Bizottságának támogatásával, a Gödi SE Sárkányhajó Szakosztályának szervezésében lezajlott II. Göd Városi Sárkányhajó Kupán - írta közleményében Sipos Richárd, a bizottság elnöke, melyet hírszolgálatunkhoz juttatott el.

Augusztus 6-án és 7-én lesz a II. Göd Városi Sárkányhajó Kupa

2016-08-02

A tavalyi év után ebben az esztendőben már második alkalommal rendezi meg a Gödi SE Sárkányhajó Szakosztálya - Göd Város Önkormányzat Közművelődési, Oktatási és Sport Bizottságának támogatásával - a városi sárkányhajó kupát 2016. augusztus 6-án és 7-én - írta közleményében Sipos Richárd, a bizottság elnöke, melyet hírszolgálatunkhoz juttatott el kedden.

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás