Korrupciós ügyeket leplezett le – megpróbálták eltenni láb alól a Jobbik választókerületi elnökét?

2016-06-29
Képünk illusztráció!

Varga Zoltán Péter, a legnagyobb ellenzéki párt választókerületi elnökének autóját megrongálták, annak motorterében található üzemanyag-vezetékét két helyen megfúrták, csak a véletlenen múlott, hogy nem történt baleset és tragédia – mindezt az érintett közölte keddi, Volner Jánossal, a Jobbik alelnökével közösen megtartott sajtótájékoztatóján számolt be az eseményről az Alfahír.

A politikában töltött tizenhárom évem alatt még soha nem találkoztam hasonló esettel – hangsúlyozta Varga Zoltán Péter, majd hozzátette: az általa és családtagjai által is használt gépkocsi motorterében található üzemanyag csövét valaki két helyen is megrongálta, ezzel pedig közvetlen életveszélyt idézett elő. Ezt a szakemberek véleménye is megerősíti, kizárták továbbá annak a lehetőségét, hogy a rongálást valamilyen állat okozta.

Varga Zoltán Péter kitért arra, hogy jelenlegi is aktívan részt vesz Dunakeszi és a környező települések közéletében. Az utóbbi időben pedig számos, korrupciós ügyben feljelentést is tett, példaként a fóti brókerbotrányt, és a Dunakeszi Úthálózatáért Közalapítvány kétmilliárdos ügyét említette. Ebben az ügyben legutóbb múlt héten kérte a nyomozás kiterjesztését.

Mint mondta, magánélete békés, így azt feltételezi, hogy az eset közéleti tevékenységével állhat összefüggésben.

Volner János úgy látja: a korrupciós ügyek érintettjei mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a visszaélések leleplezőit megfélemlítsék, még attól sem riadnak vissza, hogy gépkocsik üzemanyag-vezetékét megfúrják. A Jobbik alelnöke szerint nincs olyan fenyegetés, ami elriasztaná őket a korrupció feltárásától és az elszámoltatástól.

(Képünk illusztráció!)
Dunakanyar Hírszolgálat

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Címkék

Tartalom megosztás