Varga Zoltán Pétert indítja a Jobbik a Fidesszel szemben

2018-01-26

Varga Zoltán Pétert, a Jobbik dunakeszi elnökét és önkormányzati képviselőjét indítja a Jobbik a Fidesz jelöltjével szemben a 2018-as országgyűlési választáson. A döntést a párt már tavaly tavasszal bejelentette, a politikust a tájékoztatás szerint a Jobbik választókerületben működő szervezetei és a Jobbik országos elnöksége is egyhangúan támogatta. Varga Zoltán Péter Dunakeszin él, a települési önkormányzatban 2016 őszén vette át pártja színeiben a képviselői feladatokat.

Legerősebb ellenzéki pártként csak és kizárólag a Jobbiknak van lehetősége leváltani a korrupt Fideszt 2018-ban. Minden egyes baloldalra leadott szavazat elveszett szavazat, mivel a baloldali pártok már nem a magyar emberek képviseletéért, hanem csak a saját maguk politikai túlélésükért küzdenek és nem a Fideszt, hanem csak egymást akarják legyőzni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a választópolgárok többsége is a Jobbikot tartja a lehetséges kormányváltó erőnek a Fidesszel szemben

- írja a jelölt bejelentéséről szóló közleményében Merkwart Krisztián, a Jobbik választókerületi kampányfőnöke, majd hozzáteszi:

A Jobbik kormányzásának első lépései között antikorrupciós törvénycsomag elfogadása szerepel majd, melyet a nemzeti vagyon intézményesített szétlopásának felszámolása érdekében fogunk meghozni és amellyel éves szinten több, mint 400 milliárd forintot spórolna magyar költségvetés.

Varga Zoltán Péter önéletrajza

Varga Zoltán Péternek hívnak, 32 éves vagyok. Budapesten születtem, 15 éve költöztem Dunakeszire, azelőtt a szomszédos Gödön éltem.

Középiskolába a dunakeszi Radnóti Miklós Gimnáziumba jártam, itt érettségiztem. Utolsó éves tanulmányaimat folytatom az egyik budapesti egyetem államigazgatási szakján, miközben párhuzamosan a Semmelweis Egyetemnek is hallgatója vagyok. Vízilabda sportedzői emelt szintű OKJ-szakképesítéssel, vízimentő képesítéssel, hivatásos jogosítvánnyal és pályaalkalmassági vizsgával (PÁV-1) rendelkezem, elvégeztem a tűzoltó alaptanfolyamot, jelenleg pedig szolgálati célú kisgéphajó-vezetői vizsgára készülök. Középfokú angol nyelvvizsgám van.

Közéleti szerepvállalásom 2003-ban, 18 éves koromban kezdődött, ekkor lettem a Jobbik tagja, 2005-től dunakeszi elnöke, mely tisztségemre immár hatodik ciklusomra választott újra a szervezet közössége. 2008 óta a Jobbik Pest Megyei Választmányának alelnökeként dolgozom.

2010-től vagyok Pest Megye Közgyűlésének képviselője, a Jobbik képviselőcsoportjának frakcióvezető-helyettese, 2016 őszétől pedig a Jobbik dunakeszi önkormányzati képviselője.

Jelenleg hivatalosan családi vállalkozásunkban dolgozom, továbbá egy vidéki önkormányzati társaságnál próbálom államigazgatási ismereteimet Magyarország érdekében hasznosítani.

Szabadidőmben orvosi ügyeleten gépkocsivezetőként dolgozom, melynek során folyamatban lévő egészségügyi tanulmányaimat is hasznosíthatom.

Online-csoport

Képek: Dunakanyari Napok

Hozzászólás

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 

Címkék

Tartalom megosztás