Sport

Mozogj velünk Göd - 2017!

2017-07-03

Holnap indul a Mozogj Velünk Göd-2017 programsorozat az alsógödi focipálya mellett - tájékoztatta hírportálunkat Sipos Richárd, a Gödi Önkormányzat Közművelődési Oktatási és Sport Bizottságának elnöke.

Az önkormányzat támogatásával megvalósuló rendezvény nagy sikert aratott Dunakeszin, ennek eredményeképpen a szakbizottság javaslatára úgy döntött a helyi képviselő-testület, hogy Gödön is támogatja a rendezvény létrejöttét. Az első, mindenki számára térítésmentes alkalomra július 4-én kedden este kerül sor, ezt követően pedig egész nyáron tart majd a programsorozat.

Autós kontra bringás

2017-05-24

A jó idő beköszöntével a közúti járművezetőknek egyre több figyelmet kell fordítaniuk a kerékpárral közlekedőkre. A kerékpárosok a közlekedésük során kiemelten veszélyeztetettek, mivel karosszéria nem védi őket, és az időjárás viszontagságainak is ki vannak szolgáltatva.

A kerékpáros mellett elhaladva célszerű az átlagosnál nagyobb oldaltávolságot tartani és figyelni kell arra is, hogy sávváltás során nehezebben észlelhetők a visszapillantó tükrökben.

A nemzeti ünnepen Kóczán Mór-díjjal ismerték el Lukács Istvánt

2017-03-24

Ismét rangos városi elismerést kapott Lukács István, a Gödi SE kajakosa. A tavaly párosban Európa-bajnoki címet nyerő sportolót 2016-os eredményei alapján Göd város önkormányzata Kóczán Mór-díjban részesítette. Sinkó László tanítványa az elismerést 2014 után másodszor vehette át nemzeti ünnepünkön.

Huszonöt érem az utánpótlás ob-ról, Európa-bajnoki cím - évet zártak a gödi kajakosok

2016-12-12

Igen eredményes esztendő után tartott évzárót december 10-én a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya. A dunakanyari műhely sportolói 2016-ban a korosztályos országos bajnokságokon 9 arany-, 11 ezüst- és 5 bronzérmet nyertek, az utánpótlás-válogatottnak három sportolót adtak, a 146 szakosztályból 292 ponttal az előkelő 11. helyen zártak. Lukács István maraton Európa-bajnok lett - számolt be a kajakosok hivatalos honlapja.

Vona Csaba bronzéremig vitte a gödi hajót a vízitúra-bajnokságban

2016-11-09

GSE-sikerrel fejeződött be Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb országos amatőr vízitúra-versenysorozata, a XV. Vízitúra Kupa. A viadalon a GSE kajakosa, Vona Csaba (j2) a kajak kettesek összetett versenyében – más-más párossal – bronzérmet nyert - számolt be a sikerről a GSE kajak-kenu szakosztálya a honlapján szerdán.

Női kézi - idegenbeli siker Szegeden, dobogós helyen a Gödi SE

2016-10-05

A női kézilabda NB I/B bajnokságának keleti csoportjában kézilabdázó Göd, a hétvégén, a bajnokság harmadik fordulójában idegenben vívott ki győzelmet Szegeden, ezzel a 14 csapatot tömörítő tabella harmadik helyén áll.

A szeged.ma beszámolója szerint jól kezdtek a hazaiak, el is léptek 6-2-re, de a vendég gödiek is össze kapták magukat és egyenlítettek, majd félidő közepére át vették a vezetést is. A félidő végül is két gólos gödi előnnyel zárult.

Sikeres volt a II. Göd Városi Sárkányhajó Kupa

2016-08-10

Idén közel 160 indulónak biztosítottak kikapcsolódási lehetőséget a helyi önkormányzat Közművelődési, Oktatási és Sport Bizottságának támogatásával, a Gödi SE Sárkányhajó Szakosztályának szervezésében lezajlott II. Göd Városi Sárkányhajó Kupán - írta közleményében Sipos Richárd, a bizottság elnöke, melyet hírszolgálatunkhoz juttatott el.

Augusztus 6-án és 7-én lesz a II. Göd Városi Sárkányhajó Kupa

2016-08-02

A tavalyi év után ebben az esztendőben már második alkalommal rendezi meg a Gödi SE Sárkányhajó Szakosztálya - Göd Város Önkormányzat Közművelődési, Oktatási és Sport Bizottságának támogatásával - a városi sárkányhajó kupát 2016. augusztus 6-án és 7-én - írta közleményében Sipos Richárd, a bizottság elnöke, melyet hírszolgálatunkhoz juttatott el kedden.

Gödi kajak - Szobon készültek a "nagyok" az OB-ra

2016-07-26

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályának idősebb sportolóiból álló csoportja július 18. és 23. között Szobon edzőtáborozott. "Reméljük a bajnokságon az elvégzett munka meghozza gyümölcsét" - fogalmazott Sinkó László edző a hazaérkezés után.

Nagy a baj: Kammererék elbuktak az olimpiai válogatón

2016-06-10

A Hufnágel Tibor, Dombvári Bence, Ceiner Benjámin, Kugler Attila összeállítású hajó nyerte a férfi kajaknégyesek csütörtöki versenyét Szegeden, a kajakosok és kenusok második olimpiai válogatóján. A favoritnak tartott, itthon évek óta veretlen Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Pauman Dániel alkotta kvartett másodikként ért célba - írja az index. hu hírportál.

Oldalak

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Címkék

Tartalom megosztás